Studio Twisk biedt vier verschillende fotoconcepten – zo is er altijd een concept dat past bij jou en jouw fotowensen.

Iedere Studio Twisk fotosessie is inclusief de fotosessie en de bestelafspraak een week later.

FOTOSESSIE OP LOCATIE - € 225

Samen gaan we naar een locatie die we in overleg bepalen. Dat kan zijn in een stad, op het strand, in een museum, bij je thuis, in een verlaten fabriek of waar dan ook. Deze fotosessie duurt ongeveer twee uur en is perfect voor een relaxte loveshoot samen met je partner of een lifestyle shoot met je gezin. Ongeveer 75 foto’s om uit te kiezen.

DELUXE FOTOSESSIE IN DE STUDIO - € 225

Een echt bijzondere ervaring! De Deluxe Fotosessie is inclusief make-up en haarstyling door onze professionele en gespecialiseerde visagiste. Inclusief visagie en styling duurt de deluxe fotosessie ongeveer 3 uur. Ongeveer 45 foto’s om uit te kiezen. Ook te boeken voor moeder/dochter fotosessies, een zussenshoot of een fotosessie met je beste vriendin!

BASIS FOTOSESSIE IN DE STUDIO - € 95

Dit is de ideale fotosessie als je bijvoorbeeld met de hele familie op de foto wilt als verrassing voor opa en oma, of wanneer je van je eigen gezin een aantal mooie uitvergrotingen wilt voor aan de muur. Ook voor een zwangerschapsfotosessie is de basis fotosessie perfect. De basis fotosessie duurt ongeveer een uur. Ongeveer 30 foto’s om uit te kiezen.

MINI FOTOSESSIE IN DE STUDIO - € 65

De mini-fotosessie bieden we aan speciaal voor een snelle fotosessie als je maar een klein aantal foto’s wil. De mini fotosessie duurt ongeveer 25 minuten en kan voor fotosessie van een tot en met vijf personen worden geboekt. Ongeveer 15 foto’s om uit te kiezen. Fotosessie op locatie:                 € 65