Het is inmiddels een traditie: Studio Twisk is ook in 2019 met een mooie stand aanwezig op de Tuinfair Midwoud! Het hele Pinksterweekend zijn we aanwezig in onze mooie stand.

Studio Twisk Fotosessies

Graag vertellen we daar over onze verschillende fotosessies – zo kun je bij ons een familiefoto in de fotostudio laten maken, maar ook een loveshoot op locatie of een spontane foto van de kleinkinderen is mogelijk. We hebben verschillende fotosessies, zodat er altijd een fotosessie is die bij jouw wensen aansluit. Zo hebben we de basis fotosessie van ca. 45 – 60 minuten, die het meest gebruikt wordt voor gezinnen en families. Voor kleine groepen hebben we ook een mini-fotosessie van maximaal een half uurtje; de ervaring leert dat dat voor de kleintjes vaak genoeg is. Maar ook een zeer uitgebreide fotoshoot met visagie en verschillende kledingwissels is mogelijk. We geven je graag meer informatie als je bij ons langskomt in Stand 6.

Vraag ons alles over onze fotoshoots en neem een folder mee met onze speciale Tuinfair Aanbieding!

Studio Twisk Fotografie Workshops

Ook kun je bij Studio Twisk terecht voor fotografie workshops. De workshops worden gegeven als privéles of in kleine groepen. De workshops worden helemaal op jouw wensen afgestemd. Zo hebben we de basiscursus fotografie voor beginnende fotografen die graag hun camera beter willen leren kennen, een fotocursus portretfotografie voor meer ervaren fotografen en een fotocursus off camera flash voor de gevorderde fotograaf. Kom langs om te overleggen wat we voor jou kunnen betekenen! En ook voor de workshops geldt dat we een leuke Tuinfair Midwoud 2019 aanbieding hebben!

Maak kans op gratis fotosessie

En wil je kans maken op een gratis fotosessie? Kom dan tijdens de Tuinfair langs bij Stand 6 en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. We verloten iedere dag een fotoshoot onder de inschrijvers.

Graag tot ziens op de Tuinfair!

Tripkouw 2 te Midwoud,
8, 9 en 10 juni tussen 10 en 18 uur

Meer informatie vind je op de website van de Tuinfair!

Een kleine impressie van een eerdere versie van de Tuinfair Midwoud: